top of page
Skribentens bildJorgen Hamle

Sophie Jahn - Mer än Bara Hästtjejen. Hon Får P märket och en Gul Pyjamas för att hon är en Modig Företagsledare och Innovatör!

Modig Företagsledare och Innovatör


Välkommen till en blogg där vi får lära känna Sophie Jahn, en kvinna som är mer än bara en "hästtjej". Hon förtjänar en Pyjamas och P-märket, Sophie representerar både modet att dela sin personliga berättelse och sitt banbrytande företagande. Hennes varumärke, NAIMA, revolutionerar den traditionella svenska fikapausen med hälsosamma och näringsrika alternativ.


NAIMA - En Ny Form av Fika - NAIMA PÅ INSTAGRAN

NAIMA introducerar en progressiv fika som inte bara är läcker utan också näringsrik. Här är en översikt på svenska om vad NAIMA står för:

Återställ ditt sinne, kropp och tarm med progressiv fika.

Fika är en svensk social institution, ett symboliskt uttryck för socialt umgänge, som bygger relationer och gemenskap. Vi skapar framtidens fika - både utsökt och näringsrik, fullpackad med superfoods! Vi behåller den magiska emotionella delen och de indulgenta smakerna men subtraherar sockret, vilket ökar det näringsmässiga värdet.

Med NAIMA kan du stärka tarmen, stärka kroppen och boosta sinnet i en tugga. Det är vad vi kallar en trifecta!



Sophie Jahn

Sophie Jahn är känd för sin modiga öppenhet kring sin uppväxt på hästgården i Stockholm. Genom sin självbiografiska bok ”Pappas flicka på hästgården” och tv-serien ”Nattryttarna” har hon inte bara delat med sig av sina egna erfarenheter utan också blivit en röst för andra som kämpar med liknande utmaningar. Hennes tidiga år präglades av systematiska övergrepp och en ständig kamp för överlevnad. Genom tystnad och försummelse från omgivningen tvingades hon navigera genom en värld av rädsla och förtvivlan.

Trots detta fann hon styrka och tröst i hästarna på gården, som blev hennes fristad och en källa till hopp i en annars mörk tillvaro. Nu delar Sophie sin gripande livs berättelse genom inspirerande föreläsningar. Hon uppmanar till förändring och skapar medvetenhet om vikten av empati och stöd.


Sophie Jahn - En Berättelse om Överlevnad och Styrka

Sophie Jahn är ingen vanlig föreläsare. Uppväxten på den pittoreska hästgården utanför Stockholm var allt annat än idyllisk för henne. Trots att gården var välkänd som en prominent ridskola på 80- och 90-talet, dolde den en mörk och smärtsam verklighet. Hon levde i skuggan av systematiska övergrepp och manipulering från sin egen far.


Idag delar Sophie sin gripande livs berättelse genom sina kraftfulla föreläsningar.

Genom äkta storytelling och personliga insikter tar hon med lyssnarna på en resa genom hoppets och förtvivlans landskap. Hon belyser vikten av att ta ansvar som medmänniska och sprider medvetenhet om tystnadskulturen som råder.

Sophie har genomgått en djup personlig resa och stött på många hinder längs vägen, särskilt när hennes historia blev offentlig i form av tv-serien. Det var en prövande tid där hon behövde ta tid för sig själv för att bearbeta de känslor som väcktes av att dela med sig av sin historia. Genom sin styrka och motståndskraft använder hon nu sin röst för att sprida hopp och medvetenhet.



Vi på PYJAMA är stolta över att kunna uppmärksamma Sophie Jahn

för hennes enastående bidrag till utbildning och samhällsutveckling. Genom att bära vårt P-märke och en specialdesignad pyjamas visar hon att ansvar, passion och ledarskap kan gå hand i hand. För mer information om vårt arbete och för att stödja hållbara initiativ, besök saj.se.


Stöd Hållbara Initiativ

Genom att boka föreläsare via SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Besök gärna saj.se för mer information och för att boka en föreläsning.


Besök gärna saj.se för mer information och för att boka någon av deras föreläsare. Tillsammans kan vi skapa en bättre och mer lärorik framtid.

Stöd Hållbara Initiativ

Genom att boka föreläsare via SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Besök gärna saj.se för mer information och för att boka en föreläsning.

Comments


bottom of page