top of page
Skribentens bildJorgen Hamle

Helena Reje - Föreläsare som Erhåller P-märket och en Pyjamas för sin Fina Insats inom Psykisk Hälsa

Uppdaterat: 11 aug.




Empatisk Föreläsare och Mental Hälsa-Expert


Välkommen till en blogg där vi hyllar Helena Reje, en dedikerad föreläsare och expert inom psykisk hälsa, som nu har fått P-märket och en Gul Pyjamas för sina viktiga insatser inom området. Med sin unika förmåga att tala om allvarliga ämnen på ett lättsamt sätt, har Helena hjälpt många att förstå och hantera psykisk hälsa på ett mer medvetet och empatiskt sätt.


Helena Reje - En Grundutbildning i Psykisk Hälsa


Helena Reje erbjuder en föreläsning som fungerar som en grundutbildning i psykisk hälsa. Genom att använda sina egna erfarenheter betonar hon vikten av att förstå att psykisk hälsa omfattar både välmående och ohälsa, ljus och mörker. Hennes föreläsningar är uppskattade för sin genuinitet och förmågan att balansera allvar med skratt, vilket gör dem tillgängliga och engagerande för alla deltagare.





Lansering av den Psykiska Första Hjälpen-tavlan


Utöver sina föreläsningar är Helena även grundare till den psykiska första hjälpen-tavlan, som lanserades 2022. Tavlan syftar till att erbjuda stöd och vägledning för människor som står inför utmaningar kring psykisk hälsa, vare sig det gäller dem själva eller någon i deras närhet. Tavlan är tänkt att finnas där människor finns, för att ge mod och ork att göra det som krävs när situationen kräver det.







Vi på PYJAMA är stolta över att kunna uppmärksamma Helena Reje för hennes ovärderliga bidrag till psykisk hälsa. Genom att bära vårt P-märke och en specialdesignad pyjamas visar hon att empati och kunskap är avgörande för att skapa en bättre värld. För mer information om Helena Reje och för att boka en föreläsning, besök saj.se. Tillsammans kan vi sprida medvetenhet och stödja varandra genom livets alla utmaningar. Läs mer om Helena som föreläsare på www.föreläsar.com


Besök saj.se för att boka Helena Reje och någon av hennes framstående föreläsningar. Låt oss tillsammans bidra till ett mer empatiskt och hälsosamt samhälle.

44 visningar0 kommentarer

Commentaires


bottom of page