top of page
Skribentens bildJorgen Hamle

Alice Orbelin - Social Selling-expert som erhåller P-märket och en Pyjamas för sitt outtröttliga stöd till säljare och frikostiga rådgivning inom sociala medier

Uppdaterat: 11 aug.





Social Selling-expert och Föreläsare av Rang

Välkommen till en blogg där vi lyfter fram Alice Orbelin, en inspirerande föreläsare och expert inom social selling, som nu förtjänstfullt har erhållit P-märket och en Gul Pyjamas. Alice Orbelin har visat sig vara en oumbärlig resurs för säljare och företagare genom sin generösa delning av kunskap och strategier inom sociala medier. Hennes arbete har hjälpt många att inte bara synas utan också glänsa online!


Alice Orbelin - Social Selling på Högsta Nivå

Alice Orbelin är en pionjär inom social selling och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare. Hon har över 30 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, vilket gör henne till en sann auktoritet på området. Hennes kampanjföreläsningar, som kan bokas på saj.se, har transformerat tusentals säljare till social selling-proffs genom att ge dem verktygen och självförtroendet att verkligen lysa online.


Sociala Medier som Affärsverktyg

Sociala medier har blivit en av de mest kraftfulla plattformarna för försäljning, och ingen förstår detta bättre än Alice Orbelin. Hennes digitala föreläsningar fokuserar på att utrusta medarbetare med den kunskap och motivation de behöver för att bygga starka personliga varumärken och utnyttja plattformar som LinkedIn för att skapa värdefulla affärsmöjligheter. För er som vill ta ert varumärke till nästa nivå, är en föreläsning med Alice, som ni kan boka via saj.se, ett måste!


Föreläsningar som Inspirerar och Motiverar

Vad kan du förvänta dig när du bokar en föreläsning med Alice Orbelin? För det första, en kraftfull inblick i hur ditt personliga varumärke kan bli ditt starkaste försäljnings verktyg. Hon ger praktiska tips om hur man effektivt använder LinkedIn och bygger starka, långsiktiga relationer online. Men det stannar inte där. Alice betonar vikten av att ta ägarskap över sin digitala närvaro och hur man övervinner mentala hinder för att verkligen göra intryck i den digitala världen.


Drink Your Own Champagne - Alice Lever som Hon Lär

Med sitt motto ”drink your own champagne” visar Alice att hon lever som hon lär. Hennes föreläsningar är inte bara fyllda med teoretisk kunskap, utan också med konkreta exempel och verktyg som kan implementeras omedelbart. Hennes positiva och engagerande stil gör lärandet både roligt och effektivt.




Stöd Hållbara Initiativ genom att Boka Föreläsare på saj.se

Vi på PYJAMA är stolta över att kunna uppmärksamma Alice Orbelin för hennes ovärderliga bidrag till försäljning och sociala medier. Genom att bära vårt P-märke och en specialdesignad pyjamas visar hon att expertis, passion och generositet kan gå hand i hand. Vill du göra skillnad? Genom att boka föreläsare via saj.se bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, utan du stödjer också hållbara initiativ som främjar samhällsutveckling.


För mer information om Alice Orbelin och för att boka henne som föreläsare, besök saj.se . Låt oss tillsammans skapa en mer uppkopplad och lärorik framtid!

11 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page